Poletite s nama

...Već ovaj vikend

broj
 
04 05

NOVO&VAŽNO

festivalmini

Festival balona

Zagrebački međunarodni festival balona

abq2012

Zagrebački balon u Albuquerque-u

Zagrebački balon u Albuquerque-u ove godine ponovo predstavlja boje Hrvatske i grada Zagreba

marija2

Ženska reprezentacija na Europskom prvenstvu

Naša Marija sudjeluje na Europskom prvenstvu za žene u letenju balonima. U Njemačkoj će braniti boje Hrvatske, uz podršku ženskog zemaljskog tima

slikica storymala

Vjenčanje u balonu

Glumica Petra Dugandžić ovog je vikenda uplovila u bračnu luku - sa našim balonom

Let balonom Pokloni let balooning in croatia

Pogledajete kako to izgleda u stvarnosti

Let

Let balonom traje cca. jedan sat, nakon čega slijedi čašica šampanjca i balonaško krštenje. Svaki novi letač postaje član kluba i dobiva potvrdu o ulasku u svijet aeronauta. Na letenje krećemo iz našeg balonodroma na Jarunu, ili se svi zajedno ukrcamo u naša vozila i krenemo prema Hrvatskom zagorju. Mjesto polijetanja odaberemo prema trenutnom vjetru. Sve skupa, družimo se cca 3-4 sata.

Cijene

Osnovna cijena leta za jednu osobu iznosi 1.250,00 kn. U ovom aranžmanu očekujte društvo u košari balona do maksimalno pet osoba. Košare su velike i osjećat ćete se ugodno uz nesmetani pogled iz balona.

Ukoliko želite poletjeti ekskluzivno s vama dragom osobom, a da ste pritom sami u balonu (uz pilota) cijena iznosi 2.000,00 kn po osobi, odnosno 4.000,00 kn za oboje.

Ako imate ekipu ili obitelj s 6 ili više osoba odobravamo grupni popust i tada je cijena za jednu osobu 1.050,00 kn.

Bez obzira koji aranžman odaberete, cijena leta ujedno je i članarina u klubu. Tako zahtijevaju propisi, a njome pomažete klubu i Hrvatskoj reprezentaciji kako bi mogli postići što bolje rezultate u našem prekrasnom športu.

Prije leta ispunjavate pristupnicu klubu, a svi članovi kluba i baloni su osigurani.

Poklonite let balonom

Uz to, možemo vam dostaviti poklon bon, prigodnoga izgleda, baš za vjenčanja ili rođendane, koje možete potom darovati,te koji se tada može iskoristiti u u idućih godinu dvije dana. Za let nije potrebna nikakva obuka osim par kratkih naputaka koje dobijete od naših pilota prije polijetanja.

Lako je do nas doći…

Kada se odlučite nazovite nas u klub na:

  • 01 2047 838 
  • 098 234 441
  • 098 415 161

i rezervirate točni termin koji vas zanima, te dogovorite dostavu bona.
Ističemo da nas možete kontaktirati i putem stalnog web obrasca u gornjem desnom kutu stranice.

Balon klub Zagreb je već dugi niz godina, tj. od svog osnutka vodećih balon operater u Hrvatskoj. Naši piloti su reprezentativci Hrvatske i u samom su svjetskom vrhu sportskih pilota. Svaki naš let je uredno najavljen i odobren prema propisima o letenju u Hrvatskoj. Svakodnevno, kada to vrijeme dopušta, letimo iznad Zagreba i Hrvatskog Zagorja. Naši baloni registririrane su i osigurane letjelice pri Ministarstvu prometa i veza. Sigurnost je naš prioritet već proteklih 30 godina.

 

Promo video by Marko Butraković & Elvir Tabaković

Nakon cijelonoćnog editiranja materijala snimljenog na letu sa nama, Marko Butraković, urednik i snimatelj, i snimatelj Elvir Tabaković, ostavili su nas bez riječi sa ovim malim video uratkom

Balon Klub Zagreb na FACEBOOK-u i Youtube-u i Twitteru

Tako je, od sada možete pratiti naše letove, događanja i putovanja i preko Facebooka i YOUtubea. Sve što morate napraviti je postati naš prijatelj na Face-u i dobiti će te sve novosti o događanjima, akcijama a i dnevno updateane galerije. YOUtube ćemo u slijedećih tjedan dana popuniti našim bogatim arhivskim materijalom, a od tada, sva naša putovanja dobivaju video uradak. I još za sve članove, da znate što se u klubu događa uvjek i stalno! Facebook YouTube

24 sata kaže : POLETITE BALONOM :D

Eto dragi moji, sve vam piše u novinama, samo se mrdnite i javite nam se! Tko zna, već iduću nedelju, ako nam vrijeme dopusti, možete gledati dragi nam grad ili zagorske brege iz zraka. Neki od vas su bili toliko brzi i zvali nas prije nego što smo i sami stigli škicnut u novine :D Dakle, kuda za vikend.....800 metara iznad Zagorja naravno... ( P.S. ne morate se bojati, nije tako strašno kako zvuči :D)